Terapi, mentoring og coaching for dig der er teenagepige eller ung kvinde mellem 12 og 25 år

Har du brug for én at tale med når livet er svært? Måske går du alene med dine tanker og følelser og har brug for én at lette dit hjerte til. Jeg har målrettet et forløb og skabt et frirum til dig der har brug for én at tale med om dét der fylder og optager dig i dit liv, så du får mulighed for at få det bedre og stå stærkere i dig selv. 

Fordi du er betydningsfuld

Måske kender du til at du ikke føler dig god nok, eller du føler dig anderledes eller alene, selvom du er sammen med andre. Det kan også være at du plages af dystre tanker, du har præstationsangst eller du føler at ingen forstår dig eller kan lide dig. Mit menneskesyn beror på, at du har noget helt særligt at byde på, du har værdi i dig selv og du fortjener at blive hørt og set som dén, du er.

Temaer kan fx. være:

Lavt selvværd, præstationsangst, kærestesorg, mobning, tanker omkring mors og fars skilsmisse, sammenbragte familier, selvmordstanker, angst, udvikling af egen identitet mm.

Når jeg arbejder med dig tager jeg udgangspunkt i dine tanker, følelser og kropssansninger, da jeg mener det skaber det bedste fundament for at opnå ægte transformation. Først når du kan mærke dig selv og ved hvem du er, kan du skabe retning for dig selv og opnå livskvalitet.

I mit rum er alle tanker og følelser velkomne. Jeg vil lytte til dig og tage dig alvorligt og guide dig kærligt i at mærke dig selv og finde din vej sammen med dig. Måske synes du det er svært at tale med dine forældre eller venner om dine problemer. Jeg er selv mor, kvinde og på trods af at jeg har rundet 40 år kan jeg godt huske og sætte mig ind i hvordan det er at være ung pige/kvinde. Det er min erfaring at det er en fordel at tale med én der ikke har personlige aktier i din familie. 

Når du går i et HeartTalk-forløb hos mig, har du ud over terapien, også mulighed for at få en gratis opfølgende coaching pr. telefon om ugen af ca. 30 minutters varighed, hvis der er behov for det. 

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak uanset hvem du er og hvad du kommer med.