Priser og praktik

 Familieakademi ligger centralt placeret 2 min. fra Valby station i København.

Priser per 1. oktober 2016:

Individuel terapi (60 min.)

750 kr.

Forældrerådgivning (60 min.)

750 kr.

Familieterapi (90 min.)

900 kr.

Terapi for teenagere 12-19 år (60 min.) 

550 kr.

Terapi for ledige (60 min.) på hverdage mellem 9:00-14:00

550 kr.

Terapi ved fremvisning af lægehenvisning (60 min.)

500 kr.

Online terapi eller rådgivning på mail, telefon eller skype (60 min.)

600 kr.

 


 

Praktik:

Du kan selv sammensætte det forløb der passer dig. Det kan være du/I foretrækker forældrerådgivning vedrørende en konkret problemstilling. Det kan også være at du/I foretrækker et terapeutisk samtaleforløb. Nogle gange er en enkelt samtale nok. Andre gange består forløbet af flere samtaler.

Mulighed for aftenkonsultation eller hjemmebesøg i Storkøbenhavn efter aftale.

Man kan betale kontant eller med MobilePay ved personlig konsultation og MobilePay inden online konsultation.

Jeg anbefaler at vi har snakket sammen i telefonen inden vi mødes første gang. Ring derfor på telefon 91 11 10 34. Indtal gerne en besked, hvis jeg ikke tager telefonen eller send en sms. Du kan også sende mig en mail på kontakt@familieakademi.dk eller kontakte mig via. kontaktformularen. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.‚Äč

Afbud skal meddeles via telefon 91 11 10 34 senest kl. 18 dagen før den aftalte tid ellers skal der betales for den aftalte tid.

Tavshedspligt:

Dét, der foregår her i rådgivningen/terapien, kommer ikke videre. Som terapeut har jeg tavshedspligt. Både det vi taler om, og om at rådgivningen/terapien overhovedet foregår. Hvis vi skulle mødes tilfældigt i det offentlige rum vil jeg ikke give mig tilkende overfor dig/jer som den første, med mindre det er aftalt på forhånd at det er i orden. Jeg kontakter dig/jer kun via mail, tlf. eller sms hvis det på forhånd er aftalt eller hvis der mangler betaling for gennemførte konsultationer.